Παράδοση των Σαρακατσάνων

22 Φεβ 2006

Λίστες Παραληπτών email

Αγαπητέ/ή φίλε/η,

σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου. Είναι γνωστό ότι η επικοινωνία με email δεν είναι ακόμη πολύ διαδεδομένη μεταξύ των Σαρακατσάνων. Ωστόσο ο Σύλλογος πρωτοπορεί με τη δημιουργία μιας λίστας παραληπτών email (mailing list). Με την εγγραφή σου έχεις αυτόματα εγγραφεί και στη λίστα παραληπτών email και έτσι τα νέα των Σαρακατσάνων, προσκλήσεις σε γεγονότα, δραστηριότητες κτλ θα φτάνουν στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση αυτόματα.

H [Elatia] προορίζεται για χρήση από όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείς και εσύ να στείλεις το μήνυμα/ ανακοινωση/ πρόσκληση σου σε δεκάδες Σαρακατσάνους της Δράμας και του κόσμου ολόκληρου. Απλά στείλε το μήνυμα σου στην παραπάνω διεύθυνση.

Μπορείτε να διαβάσετε το αρχείο μηνυμάτων εδω.

Όροι χρήσης

Ο,τι στείλετε στην Elatia το λαμβάνουν δεκάδες χρήστες ταυτόχρονα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το μήνυμα σας ενδιαφέρει όλους. Η αποστολή στις παραπάνω λίστες είναι ελεγχόμενη και υπόκειται στην έγκριση από την ομάδα του Sarakatsanos.org.

1) Επιτρέπεται μόνο η αποστολή μηνυμάτων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τους Σαρακατσάνους, την ιστορία, την παράδοση και την ζωή τους σήμερα ή παλαιότερα. Ενθαρρύνουμε την αποστολή ανακοινώσεων και προσκλήσεων σε πολιτιστικές εκδηλώσεις Σαρακατσάνικων συλλόγων.
2) Δεν επιτρέπεται η αποστολή attachement.
3) Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων με προσβλητικό περιεχόμενο προς πρόσωπα και οργανώσεις.
4) Απαγορεύεται αυστηρά η αποστολή αποσπασμάτων ή ολόκληρων δημοσιευμένων κειμένων χωρίς την έκριση του συγγραφέα.
5) Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων με πολιτικό περιεχόμενο.